• 0
Η νέα διεύθυνση του Οίκου ZOLOTAS, στο Παρίσι
Ο Οίκος ZOLOTAS την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021 εγκαινίασε την νέα του διεύθυνση στον δρόμο 72 rue du Faubourg Saint-Honoré, ανάμεσα σε γαλλικούς και διεθνούς φήμης οίκους μόδας και κοσμηματοποιίας.

Στο ιστορικό Χρυσό Τρίγωνο, κοντά στο Μέγαρο των Ηλυσίων, βρίσκεται πλέον το νέο κατάστημα ZOLOTAS, με την εξωτερική του βιτρίνα να δίνει χρώμα στην περιοχή καθώς φέρει πάνω της χαρακτηριστικό μπλε της μαγευτικής ελληνικής θάλασσας. Στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος, ο οποίος είναι ντυμένος με το υπέροχο δρύινο ξύλο “ceruse”, παρουσιάζονται μέσα σε εντυπωσιακές λευκές βελούδινες βιτρίνες, οι διαχρονικές συλλογές του Οίκου.

Ιδιαίτερα στολίδια στον χώρο αποτελούν οι ιστορικές δημιουργίες σε “gouache” που σχεδιαστήκαν για διασημότητες και έγραψαν ιστορία σε διάφορες εποχές, από το 1895.

Η φιλόξενη εικόνα του καταστήματος ολοκληρώνεται με τα ειδικά σχεδιασμένα, για το χώρο, έπιπλα υποδοχής και παρουσίασης, όπου συνδυάζουν το μεταλλικό μπρούντζινο χρώμα με το βαθύ κόκκινο, με αναφορά στην γαλλική παράδοση.

Σε αυτήν την πολύ ζεστή ατμόσφαιρα που εκφράζει την ιδιαίτερη ταυτότητα του Οίκου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 30 Ιουνίου η παρουσίαση στον Γαλλικό τύπο της νέας συλλογής «Σφραγίδες Ελευθερίας».

Όλοι δημοσιογράφοι & φίλοι του Οίκου, λάτρεψαν την έμπνευση της συλλογής από την επέτειο των διακοσίων χρόνων από την κήρυξη της Ελληνικής Επανάστασης και ενθουσιάστηκαν με τα 21 ανεπανάληπτα δακτυλίδια, τα οποία χαρακτήρισαν ως μια πολύ μοντέρνα πρόταση κοσμημάτων για άνδρες και γυναίκες, που αποτυπώνει την εντυπωσιακή ανανέωση στο στυλ του Οίκου