• 0
80 χρόνια ΕΛΕΠΑΠ

 

Η ΕΛΕΠΑΠ, Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, γιόρτασε τα 80 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς της με μια   επετειακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 02 Μαρτίου στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Αλέξανδρος Ωνάσης».

 

Χαιρετισμό στην επετειακή εκδήλωση απεύθυνε  ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας  κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος τόνισε την τεράστια προσφορά της ΕΛΕΠΑΠ στη μέριμνα των παιδιών με κινητικές αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες και συνεχάρη όλους εκείνους που στηρίζουν το έργο της.

 

Ο οίκος ZOLOTAS, ανάμεσα στους μεγάλους ευεργέτες της ΕΛΕΠΑΠ,  βραβεύτηκε για την ενεργή στήριξή του στο έργο της ΕΛΕΠΑΠ, καθώς  επί 10 συνεχόμενα έτη αφιερώνει μέρος των πωλήσεων της ετήσιας συλλογής του γουριού στο σκοπό αυτό. Το βραβείο παρέλαβε η Πρόεδρος του Οίκου Κα Marianne Le Clère – Papalexis, η οποία δήλωσε πως « το βραβείο ανήκει στα  παιδιά, στους γονείς και στους αξιοθαύμαστους συνεργάτες της ΕΛΕΠΑΠ». Πρόσθεσε ότι « είμαστε υπερήφανοι που ανήκουμε στην οικογένεια της ΕΛΕΠΑΠ κι επιθυμούμε να στηρίξουμε το έργο της διαχρονικά».