• 0
Μια βραδιά αφιερωμένη στην Ελλάδα

Την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023, ο Οίκος ZOLOTAS είχε τη χαρά να συμμετέχει στο ετήσιο Garden Party της privé λέσχης “ Cercle de L’ Union Interalliée” που βρίσκεται στο «Χρυσό Τρίγωνο» του Παρισιού κοντά στο κατάστημα του Οίκου ZOLOTAS στην οδό rue du Faubourg Saint-Honoré.  Κάθε χρόνο η εκδήλωση σηματοδοτεί το κλείσιμο του έτους και αφιερώνεται στις παραδόσεις μιας τιμώμενης χώρας. Για το 2023, η βραδιά αφιερώθηκε στην Ελλάδα και στην πλούσια πολιτιστική της κληρονομιά.

 Ο πρόεδρος της λέσχης, M. Denis de Kergorlay σε συνεργασία με τον Πρέσβη της Ελλάδας στο Παρίσι, κύριο Δημήτριο Ζεβελάκη, ενορχήστρωσαν μια μοναδική εκδήλωση προς τιμήν της χώρας μας με διάχυτο το στοιχείο του ελληνικού πολιτισμού. Το Λύκειον των Ελληνίδων ταξίδεψε για τη βραδιά με τη χορηγία του Οίκου ZOLOTAS και παρουσίασε ένα μαγευτικό μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, βασισμένο στις παραδόσεις της Ελλάδας προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία σε πάνω από χίλιους καλεσμένους.

 Οι μοναδικές χρυσές δημιουργίες κοσμημάτων του Οίκου ZOLOTAS που φόρεσαν οι πρέσβειρες του Οίκου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, έλαμψαν υπό των φως των πυροτεχνημάτων στο κλείσιμο της βραδιάς που, με τη συνοδεία της μουσικής σύνθεσης «Χορός του Ζορμπά» του Μίκη Θεοδωράκη, φώτισαν τον γαλλικό ουρανό φέρνοντας στη σκέψη όλων το φως του πολιτισμού της Ελλάδας.