Προσωπικά Δεδομένα

Προσωπικά Δεδομένα

Η ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΟΙΪΑ ΖΟΛΩΤΑΣ Α.Ε. εφαρμόζοντας επακριβώς τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί Προστασίας των Καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση, τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν. 2472/1997) για την "Προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα", του νόμου (Ν. 3471/2006) για την "Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών", τα Π.Δ. 207/1998, 79/2000, το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και του ευρωπαϊκού δικαίου με τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ, δηλώνει ρητώς ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, εκμισθώνει, μεταβιβάζει ή ανταλλάσσει τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που υποβάλλετε προς οποιοδήποτε τρίτο μέρος και δεν τα κοινοποιεί σε τρίτους, πλην των περιπτώσεων:

·         Συνεργαζόμενων επιχειρήσεων ταχυμεταφορών (courier), οι οποίοι χρειάζονται τα στοιχεία για την ασφαλή και έγκαιρη παράδοση των παραγγελιών σας.

·         Νομικής υποχρέωσης, ή αν χρειαστεί να θέσουμε σε ισχύ τους Όρους Χρήσης.


Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Κατά την πλοήγηση στο multistore, το οποίο συμπεριλαμβάνει τους ιστοτόπους www.zolotas.grwww.zolotas.fr και www.zolotasjewelry.com, και την πρόσβαση σας στο περιεχόμενό των συγκεριμένων ιστοσελίδων, δεν απαιτείται η χορήγηση στοιχείων που συνιστούν δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα. Ωστόσο, προκειμένου να έχετε πρόσβαση στις διάφορες υπηρεσίες που παρέχει η ιστοσελίδα είναι πιθανό να σας ζητηθούν τα κάτωθι στοιχεία:

Για τη δημιουργία λογαριασμού – Στοιχεία επικοινωνίας όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλέφωνο, φαξ, διεύθυνση και ταχυδρομικός κώδικας.

Για αγορά,  εφόσον επιλεγεί χρέωση μέσω πιστωτικής κάρτας – Στοιχεία πιστωτικής κάρτας και χρεώσεων.

Με την υποβολή υλικού στον server μας, συμφωνείτε ότι το υλικό δεν περιέχει στοιχεία μη αληθή, παράνομα, ή καθ’ οποιονδήποτε τρόπο ακατάλληλα.

Τα προσωπικά σας στοιχεία, ύστερα από αίτησή σας, είναι δυνατό να διαγραφούν οριστικά.

 

Οι παραπάνω πληροφορίες συλλέγονται με στόχο τη συνεχή βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών/προϊόντων μας και είναι αναγκαίες για τη διεξαγωγή ηλεκτρονικών αγορών. Επίσης, χρησιμοποιούνται προκειμένου να ενημερώνεται ο αγοραστής για την κατάσταση της παραγγελίας του. Τέλος, με την καταχώρηση προσωπικών στοιχείων σας δίνεται η δυνατότητα, έπειτα από την έγκρισή σας, να λαμβάνετε ενημερωτικά email σχετικά με νέα προϊόντα, υπηρεσίες κ.ο.κ.

Επίσης, χρησιμοποιούμε cookies ώστε να μπορούμε να σας θυμόμαστε όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, και επιτρέπουμε στην Google να χρησιμοποιεί αναλυτικά cookies (τόσο προσωρινά όσο και μόνιμα) στους ιστοτόπους μας για τη συλλογή πληροφοριών. Έτσι, μπορούμε να παρακολουθούμε την επισκεψιμότητα μας, αλλά και τις διαφημίσεις μας.

 

H διαβίβαση δεδομένων μέσω διαδικτύου δεν είναι ποτέ εγγυημένο ότι θα είναι απολύτως ασφαλής. Είναι δυνατό τρίτα μέρη, μη συμβεβλημένα με την ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΟΙΪΑ ΖΟΛΩΤΑΣ Α.Ε., να αποκτήσουν πρόσβαση ή να υποκλέψουν τις διαβιβάσεις δεδομένων ή τις ιδιωτικές επικοινωνίες χωρίς την άδεια ή τη γνώση της ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΟΙΪΑ ΖΟΛΩΤΑΣ Α.Ε..

 

Η ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΟΙΪΑ ΖΟΛΩΤΑΣ Α.Ε. έχει λάβει όλα τα προσήκοντα μέτρα προκειμένου να προστατεύσει τα προσωπικά σας δεδομένα. Παρά ταύτα, δε μπορούμε να διασφαλίσουμε ή να εγγυηθούμε την ασφάλεια των οποιονδήποτε πληροφοριών μας διαβιβάσετε. Οι διαβιβάσεις δεδομένων γίνονται με δική σας ευθύνη και συνιστούν ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων χρήσης. Τέλος, η ασφάλεια του κωδικού πρόσβασης του λογαριασμού σας εξαρτάται από εσάς.

 

Σε κάθε περίπτωση, η ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΟΙΪΑ ΖΟΛΩΤΑΣ Α.Ε. διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών / χρηστών και μέσα στο υπάρχον νομικό πλαίσιο.

Εάν κάποιος επισκέπτης/ χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τα θέματα αυτά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email: sales@zolotas.gr

 

© ZOLOTAS, 2017 All Rights Reserved